Željko Pervan nasmijao publiku u Donjem Vakufu i Livnu, nastavak bh. turneje krajem godine

Željko Pervan, majstor improvizacije, obožavatelj Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator hrvatske svakodnevice, završio je mini turneju po Bosni i Hercegovini, u sklopu koje je nastupio u Donjem Vakufu i Livnu.

Profesor “Večernje škole” u subotu je nasmijao publiku u restoranu “Santos”, a dan poslije u koncept baru “Cristallo”. Pervan je oduševio brojne posjetioce, a nakon predstava skoro sat vremena se družio i slikao sa fanovima, te dijelio autograme.

Nakon uspješnih predstava sa menadžericom Melitom Dobošević, koja inače u Hrvatskoj već godinama organizira koncerte velikih muzičkih imena, Pervan je uživao u ljepotama Jajca i obišao, između ostalog, i Muzej II zasjedanja AVNOJ-a.

U svojoj karijeri urednika, voditelja i zabavljača, Pervan je publici darivao neke od najzabavnijih radijskih emisija, kao što su “Mala škola loše glume”, “Malo morgen”, “Pervanovo”… Nastavak turneje po BiH bit će održan krajem godine, a majstor improvizacije družit će se sa publikom u Doboju, Kupresu i Žepču.