Željko Pervan i na “Na rubu Europe” 29. septembra stižu u Donji Vakuf

Željko Pervan stiže u Donji Vakuf. Ova informacija zvuči dosta nevjerovatno, ali on će, na zadovoljstvo publike, 29. septembra gostovati u ovom gradu u Srednjobosanskom kantonu.

Za dolazak popularnog hrvatskog glumca i komičara pobrinuo se menadžment restorana “Santos” u Donjem Vakufu, koji će za ovo gostovanje biti posebno preuređen.

-Dođite i uživajte u stand-up komediji kakvu još niste doživjeli. Fenomenalni Željko Pervan vodi vas “Na rub Europe” u svom stilu. U svojoj stand-up komediji “Na rubu Europe” Pervan se dotiče svih aktuelnih polemika oko EU, a začin ovog beskrajno duhovitog stand up-a su i sve aktualne teme društva, koje muče malog čovjeka- poručuju organizatori.

“Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je vjerojatno namjerna i dobro pogođena” tvrdi majstor smijeha i sarkazma Željko Pervan, koji u svojoj izvedbi ne ostaje dužan ni penzionerima, ženama, muškarcima, političarima, sa svima zbijajući šale.

Željko Pervan nam tako i ovom svojom stand-up komedijom pokazuje kako se sjajne stvari čine i bez mnogo love, ali s gomilom entuzijazma i nadasve jedinstvenim talentom. U svojoj dugotrajnoj karijeri urednika, voditelja, zabavljača, Pervan nam je darivao neke od najzabavnijih radijskih emisija, kao što su “Mala škola loše glume”, “Večernja škola”, “Malo morgen”, “Pervanovo”…

Navikli smo da nas živa legenda kultne “Večernje škole” zabavlja na malim ekranima, dokazujući kako smijeh nije nepoznanica običnim ljudima. Ovog čovjeka zaista treba doživjeti licem u lice i stoga ne propustite gostovanje Željka Pervana u Donjem Vakufu koje je zakazano za 20 sati.