“Uzbuđenje” Face televizije osvježeno sa dvije nove rubrike i novim voditeljskim parovima

Emisija, koja se realizuje već punih sedam godina, od samog početka rada ove TV kuće, umjesto dosadašnjih tri, trajat će dva sata

Jutarnji program “Uzbuđenje” Face televizije odnedavno gledaocima donosi novi koncept i termin emitiranja. Emisija, koja se realizuje već punih sedam godina, od samog početka rada ove TV kuće, bit će osvježena sa dvije nove rubrike, a umjesto dosadašnjih tri, trajat će dva sata, od 8 do 10 sati ujutru.

Tu su i novi voditeljski parovi, Fatima Šehović i Adnan Baručija koje gledamo subotom, te Adna Ganibegović i Berina Muhović, koji zanimljive sadržaje gledaocima prezentiraju svake nedjelje.

– Nova redovna rubrika koju smo uveli u emisiju “Uzbuđenje” je “Jutarnje vijesti”, gdje direktno sa našeg portala face.ba prezentiramo najnovije vijesti, a trudimo se da objektivno i neovisno informiramo javnost. Druga novina je rubrika “Nedimovih pet minuta” s Nedimom Sladićem. U rubrici u trajanju od pet minuta koju on radi nećemo pružati samo informacije o vremenskoj prognozi, već na edukativan način govori o stvarima i pojavama sa kojima gledaoci vjerovatno nisu upoznati- kaže Fatima Šehović, urednica i voditeljica “Uzbuđenja”.

“Uzbuđenje” nastavlja da promovira mlade ljude sa uspješnim pričama. Gledaoci će u studiju iz sedmice u sedmicu gledati i slušati poznate ličnosti iz svijeta politike, kulture, muzike, filma i sporta.

– U našem jutarnjem programu gledaoci do sada nisu imali priliku vidjeti gosta iz svijeta politike, a, obzirom na to da postoji veliko interesovanje, od sada uvodimo i ozbiljne aktuelne teme iz svakodnevnice. Svi gledaoci imaju priliku da se jave uživo u program, te razgovaraju sa nama. Osim zanimljivog sadržaja, tu su i nagrade naših sponzora koje pripremamo svakog vikenda. Gledaoci imaju priliku da nas prate ispred malih ekrana, ali isto tako mogu doći u My Face, na adresi Vilsonovo šetalište 8 i družiti se sa nama- zaključuje Šehović.