U Sarajevu je otvoren novi ugostiteljski objekat “Coffee Station”

U subotu, 16.6. otvoren je “Coffee Station” na adresi Zagrebačka 4A, mjesto koje do sada Sarajevo nije imalo. Novi ugostiteljski objekat ima za cilj ponuditi Sarajevu relaksirajući, nesvakidašnji i moderan ambijent uz degustiranje svjetske kafe i fenomenalne hrane.


“Coffee Station” pravi je mali raj za ljubitelje Lavazza kafe. Osoblje ovog objekta čine vrhnuski poznavaoci kafe koji će i vas pretvoriti u prave stručnjake i ljubitelje ovog napitka. Pored kafe moći ćete uživati i u mnogobrojnim napicima, od čajeva veoma poznatog brenda Althaus do jednako poznate Eraclea tople čokolade.

Tokom ljeta, u ovu stanicu možete svratiti i na ledenu kafu ili cijeđene sokove koji će vas osvježiti i opskrbiti energijom. Bavarski, grčki, italijanski i engleski doručak začinit će vaš početak dana i unijeti svjetski dašak u centar Sarajeva. Bogata ponuda iz raznovrsne kuhinje “Coffee Station-a” činit će da u svakom danu budemo vaša nezaobilazna stanica. Hot Cherry, pohovani sladoled, američki palačinci i pohovana banana samo su neke od slastice koje će vas pri svakom dolasku bacati u slatke dileme.

Ništa manje ravnodušnim neće vas ostaviti ni upečatljivi ambijent ovog objekta. Terasa u kojoj ćete uživati tokom sunčanih dana sa pogledom na Vilsonovo šetalište.

Za sve pravovremene informacije o radu vaše omiljene stanice posjetite Facebook stranicu i saznajte više o raznovrsnoj ponudi Coffee Station-a: https://bit.ly/2K27Wg6