Reper Elvis Šehović Kexi u zagrljaju atraktivne Dijane Bliznac

Elvis Šehović Kexi, bh. reper sa adresom u Švedskoj, i pjevačica Dijana Bliznac snimili su dvije pjesme “Top Notch” i “Južni pol”, a trenutno u Sarajevu ovaj muzički dvojac snima spotove za obje numere u režiji odličnog Anisa Mujanovića.

– Naziv pjesme “Top Notch”, koji se prevodi kao naš sleng “vrh vrhova”, odnosi se na način života kojim akteri žive punim plućima. Dakle, Kexi i Dijana žive “top notch” život, a Kexi nudi sve za Dijanu, koja također uživa i živi život do punog potencijala. Pjesma “Južni pol” govori o očaravajućoj djevojci koja kao vrući južni pol privlači svog dečka. Ta djevojka je neodoljiva i postavlja se pitanja da li je to ljubav na prvi pogled, jer je njihov odnos uzbudljiv i intenzivan- pojašnjava Kexi.

Atraktivna Dijana Bliznac već pola godine radi na novom albumu.Do sada je snimila tri pjesme, kojima će dodati i dvije sa Kexijem.

– Raduje me saradnja sa Kexijem i bila sam oduševljena pjesmama koje mi je poslao. Potpuno me je osvojila njegova energija i način na koji radi. Ja sam jednostavno osjetila tu volju, želju, jačinu i svjesna sam kad se spoji sa mojom energijom da će to biti prava ludnica. Na novom albumu sarađujem sa ljudima iz Bosne, Hrvatske i Srbije. Pripremamo nešto malo drugačije od onoga što sam do sada snimala, tako da će se na albumu naći za svakoga ponešto- kaže Dijana Bliznac.

Kexi o Dijani i njihovoj saradnji također ima samo lijepe riječi.

– Dijana je jako aktivna i energična osoba kao i ja. Ona je ta koja je puna pozitivne energije, a u isto vrijeme je jako draga i lako se podvuče pod kožu. Ona je ta perfektna pjevačica sa kojom želim da radim, i radujem se svakoj sekundi i minuti uloženoj u našu saradnju- govori reper.

Pjesme sa Dijanom nisu jedina novina u Kexijevom radu. Naime, on je snimio i solo pjesmu “Tajna”, koju će također ekranizirati u saradnji sa Anisom Mujanovićem.

– “Tajna”, baš kao što naziv sugeriše, govori o tajnim ljubavima. Danas na Balkanu djevojke kriju dečka od svojih roditelja čak do 35-e godine. “Naša ljubav je tajna” je glavna fraza pjesme, u čijoj priči djevojka laže svoju majku da je kod prijateljice i da ništa ne brine, dok je ona zapravo sa svojim dečkom- kaže Kexi, te dodaje da uskoro otvara Youtube kanal i video i muzičku produkciju pod nazivom “Balkan Giants”.

– “Balkan Giants” će biti istog tipa kao IDJ Videos. Na to sve ćemo nuditi videospotove, gotove pjesme i reklamu i marketing. Garantujemo 100 hiljada pravih pregleda sa fokusom na Sarajevo, Beograd i Zagreb, ali i ostale dijelove Balkana- otkriva Kexi.