Predstavljamo: Market TIRON Zenica

TIRON je porodična firma sa dugogodišnjim iskustvom u trgovini  i jedan je od lidera u veleprodaji roba široke potrošnje.

Preduzeće posluje sa preko 1000 klijenata u domenu veleprodaje roba široke potrošnje, na prostoru cijele BiH, a generalni smo zastupnici i distributeri brendova, kao što su; Coca-Cola, Carlsberg, Bavaria, Tuborg,Vitinka, …

Uporedo sa razvojem veleprodaje, razvijali smo i maloprodaju roba široke potrošnje, gjde smo osluškujući potrebe naših kupaca otvorili niz Marketa i Vele Marketa, čije lokacije smo brižljivo birali, kako bi bili što bliže našim cijenjenim kupcima.

VeleMarket na koji smo posebno ponosni je, Market TIRON Zenica, koji se nalazi u suterenu poslovne zgrade bivšeg Šipada na adresi Londža br. 81, gdje na preko 600 m2, našim cijenjenim kupcima nudimo preko 1000 artikala roba široke potrošnje, kao što su mesni i mliječni proizvodi, peciva, sve vrste pića, higijenske potrepštine, odjeća, asortiman plastike, dječije igračke, itd.

Za naše cijenjene kupce, redovno priređujemo dnevne, sedmične i mjesečne akcije sniženja probranih i atraktivnih proizvoda.

Dobro došli!

Market TIRON Zenica