Nastup provokativne Tanje Savić najbolji je izbor za izlazak u Sarajevu ovog petka

Nakon odličnog koncerta Nataše Bekvalac prošlog petka u Sarajevu, čija posjećenost najbolje govori o velikom broju fanova koje atraktivna plavuša ima u prijestonici BiH, najbolja zabava u gradu se nastavlja i ovog petka, 13. jula u klubu “My Face”.

Pravo zagrijavanje za vikend opuštanje svima koji se odluče posjetiti popularni sarajevski klub pružit će Tanja Savić. Pjevačica je, nakon popularne pjesme “Oči boje viskija”, sredinom juna snimila novu numeru pod nazivom “Zločin bez dokaza”, koju će publika u glavnom gradu imati priliku da čuje premijerno.

Savić je već dugo na estradi, a, nakon medijske i scenske pauze, ponovo ide ka samom vrhu regionalne muzike. Njeni provokativni spotovi koje radi u posljednje vrijeme, te izmijenjen imidž ukazuju da je krenula u drugom smjeru u odnosu na svoje muzičke početke, no pjevačica ističe da u karijeri akcenat uvijek stavlja na svoj odličan vokal, dobre pjesme i kvalitetne spotove.

Učesnica prve sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, sa karijerom dugom preko 14 godina, Sarajlije i druge goste podsjetit će na svoje mnogobrojne hitove “Tako mlada”, “Zašto me u obraz ljubiš”, “Stani, tugo”, “U godini jedan dan”, “Za moje dobro”, “Porok”, “Zlatnik”…