Nastavak turneje kultne Audicije: Večeras pred publikom u Bihaću, u februaru i turneja po Njemačkoj

Fenomenalni glumci Admir Glamočak, Senad Bašić, Emir Hadžihafizbegović, Saša Petrović, Željko Ninčić, Mladen Nelević, Jasmin Geljo ponovo su se okupili u Sarajevu.
Razlog je nastavak turneje kultne “Audicije”, čiji se povratak na scenu nakon 33 godine pauze pokazao punim pogotkom, jer se za sve predstave traži karta više. Ljubitelji dobrog humora večeras u dvorani Luke u Bihaću uživat će u „Audiciji“ i smijati se uz Simonidu Puhalo, Majka Kjajevića, Mimu Šiš, Rokija, Čabaravdića, Bogoljuba Šaulića, Mustafu Sudžuku…

Adnan Mandžić, producent „Audicije“, i glumci Senad Bašić, Željko Ninčić i Jasmin Geljo posjetili su partnera projekta, salon „Turbo Trade“ i preuzeli ključeve svog brendiranog kombija.

– „Turbo Trade“ je uz „Audiciju“ od početka turneje i saradnja se nastavlja na obostrano zadovoljstvo. Hvala im na ovom lijepom automobilu sa kojim će ekipa „Audicije“ sigurno i bez problema doći na vrijeme na sve predstave. U februaru ćemo imati ukupno osam predstava. Nakon Bihaća idemo na turneju po Njemačkoj koju organizira agencija „BIG Events“ na čelu sa Branetom Ivićem. Predstava će u Njemačkoj biti odigrana u šest gradova, Düsseldorfu (16.2), Frankfurtu (17.2), Stuttgartu (18.2), Hannoveru (23.2), Berlinu (24.2) i Hamburgu (25) – kaže Adnan Mundžić, te dodaje da će „Audicija“ do kraja maja biti izvedena 40 puta.

Senad Bašić, Željko Ninčić i Jasmin Geljo bili su izuzetno raspoloženi i rado su se slikali sa uposlenicima salona, posjetiocima i kupcima.
– Klase su se spojile: „Turbo trade“, turbo audicija i mercedes. To je trio fantastikus. Puni smo pozitivne energije i to će vidjeti publika večeras u Bihaću. Svi smo zadovoljni i osmjesi na licima publike su nam najbolja nagrada. Nije nimalo lako nasmijati ljude u ova vremena, ali nama to uspjeva. „Audicija“ je više od predstave, i drago mi je što ćemo je izvesti širom svijeta, jer su planirane i turneje po SAD-u i Australiji – kaže Željko Ninčić.

Video sa druženja možete pogledati na linku https://www.youtube.com/watch?v=Yi2Wq9tti5o