Menadžeru Semiru Delaliću na rođendanu pjevali Aca Lukas, Enes Begović i Selma Bajrami

O ovom slavlju sigurno će se pričati još dugo, a Delalić nema puno vremena za odmor jer se mora vratiti obavezama oko organizacije velikog koncerta u Beču

Teško je na jedno mjesto dovesti Acu Lukasa, Enesa Begovića i Selmu Bajrami. Upravo to je uspjelo Semiru Delaliću, uspješnom estradnom menadžeru iz Beča, koji posljednjih godina organizira veliki broj koncerata u austrijskog prijestolnici.

Lukas, Begović i Bajrami rado su se odazvali pozivu Delalića da zabavljaju 150 gostiju na njegovom 50. rođendanu. Zbog proslave su stigle brojne zvanice iz cijele Austrije, a fešta je trajala više od sedam sati.

Pedeseti rođendan Semiru je prvo čestitala supruga Melka, a dobio je i veliki broj poklona. Puno zdravlja i sreće uspješnom menadžeru poželili su i uspješni biznismen Bahrija Kačapor, menadžer Fikret Vukalić Fantom, Hurem Avdić…

O ovom rođendanskom slavlju sigurno će se pričati još dugo, a Delalić nema puno vremena za odmor jer se mora vratiti obavezama oko organizacije velikog koncerta u Beču, na kojem će 16. februara pjevati Enes Begović, Mile Kitić i Elvedina Šehić.