Igor Vukojević i Žanamari razbuktat će Valentinovo strastvenom baladom o zabranjenoj ljubavi

Pjesma "Srce ne pita" je istinita priča. Napisao sam je poprilično davno, ali sad je doživjela da bude snimljena u svojoj najboljoj verziji, kaže Vukojević

Fantastični kantautor Igor Vukojević u svom najboljem izdanju zasigurno će osvojiti domaću i regionalnu publiku hitom “Srce ne pita”, koji je uradio u duetu s atraktivnom Žanamari, koja u zadnjih nekoliko godina ne prestaje iznenađivati.

Ovu modernu pop baladu o snazi zabranjene ljubavi, Igor i Žanamari poklonit će publici tačno za Valentinovo, da dodatno razgale i razbuktaju zaljubljena srca, ali i ona koja će to tek postati. Premijera je 14. februara u 19 sati na CMC TV za Hrvatsku, a pjesma će odmah potom biti dostupna i na kanalu Youtube. Izdavač je Croatia Records.

– Pjesma “Srce ne pita” je istinita priča. Napisao sam je poprilično davno, ali sad je doživjela da bude snimljena u svojoj najboljoj verziji, u duetu sa Žanamari. A zašto duet sa Žanom? Zato što je prava rijetkost da neko tako dobro pjeva, tako odlično izgleda i da joj pjesma “stoji” baš kao salivena – kaže Igor Vukojević.