GO SDP Zenica: Završetak predizbornih aktivnosti

Gradska organizacija SDP BiH Zenica je nastavila sa predizbornim aktivnostima. U utorak  je održan promotivni skup u mjesnoj zajednici Vukotići, gdje se brojnim mještanima Vukotića, pored nosioca liste Mladena Simića i kandidata za gradonačelnika grada Zenice, Mirsada Ćivića,obratila i Nadira Čehić iz Vukotića, kandidatkinja SDP-a za Gradsko vijeće Zenica koja je istakla to kako mnogo mladih ljudi odlazi iz Vukotića i kako je glavni razlog za to nezaposlenost.
-Ja lično ne mogu da vam obećam zapošljavanje naše omladine jer sam student, i još sam mlada da bih davala tako velika obećanja. Mogu da Vam obećam, ukoliko SDP dođe tamo gdje mu je mjesto, sa svojim kvalitetnim programom će uspjeti da riješi naše probleme. Zato Vas molim da izađete na izbore, da podržite listu SDP-a i Mirsada Ćivića, naglasila je Nadira Čehić.
Veliki broj mještana Gornje Zenice u srijedu je imao prilku da posluša program SDP-a Zenica i upozna se sa kandidatima za Gradsko vijeće i kandidatom za gradonačelnika Zenice, Mirsadom Ćivićem. U ime liste SDP-a za Gradsko vijeće Zenice prisutnima su se obratile kandidatkinje Dajana Borojević i Merima Durmić.

Sinoć su održani skupovi u Arnautima i Brizniku. Ogromnom broju mještana Briznika obratio se Nedžad Brkić sa porukom:  „Da sadašnja vlast osim plakata pred izbore i pokojeg vica o „Babinjcima“ ništa drugo nije dala niti učinila za mještane Babinskog sliva. Brkić je obećao prisunima da će on i vijećnici SDP-a biti njihov glas u vijeću i da će se boriti za rješavanje brojnih problema sa kojima se susreću.“

Predizbornu kampanju GO SDP BiH Zenica završava večeras promotivnim skupovima u Babinu i Trešnjevoj Glavi. Ovim putem pozivamo sve građane da 2. oktobra izađu na izbore i podrže listu SDP-a i našeg kandidata za gradonačelnika Zenice, Mirsada Ćivića.

Press služba GO SDP BiH Zenica