Bogat muzicki program i cjelovecernja zabava u My Faceu tokom SFF-a

Noćni život u prijestonici BiH tokom trajanja najiščekivanijeg događaja u godini, Sarajevo Film Festivala, bit će izuzetno bogat. Klub My Face na Vilsonovom šetalištu, koji je odavno postao omiljeno okupljalište Sarajlija, ali i stranih gostiju, tokom trajanja festivala tradicionalno za vjerne posjetioce priprema poseban muzički program i cjelovečernju bogatu zabavu.

Veliki interes vlada i za nastup majstora scene „Tropico banda“ koji će prethoditi festivalskoj sezoni koncerata, a planiran je za subotu, 5. avgust.

Muzičke zvijezde i zvučna imena iz regije bit će svakako garant najboljeg provoda u gradu u My Faceu tokom SFF-a. Festivalsku sezonu koncerata u petak 11. avgusta otvorit će Rada Manojlović. Atraktivna pjevačica u Sarajevu će gostovati nakon dugo vremena, a veliki hitovi i harizma Manojlović preporuka su za sve da prvog dana SFF-a posjete klub My Face.

“Željo moja”, “Burma”, “Zaigraj”, “Produži mi život”, “Niko i neko”, “Nigdje k’o u Bosni”, “Ne zameri”, “Golubica”, samo su neki od hitova Dejana Matića koje će publika imati priliku čuti na sceni My Facea narednog dana, u subotu 12. avgusta.

U srijedu, 16. avgusta, atmosferu u ovom klubu podgrijaće seksepilne „Ministarke“.Od kada su se pojavile na muzičkoj sceni izazivaju veliku pažnju javnosti, naročito muške publike, a za njihov nastup se uvijek traži karta više. Zbog čega je to tako, moći će se uvjeriti i gosti My Facea.

Mlada zvijezda “Granda” Aleksandra Prijović nedavno je objavila dva atraktivna spota i debitantski album, a publici u Sarajevu nove pjesme predstavit će na nastupu u klubu My Face u petak, 18. avgusta. Atraktivna Aleksandra jedna je od najtraženijih pjevačica Grand produkcije, a domaćoj publici sigurno je najzanimljivija zbog dueta “Ma pusti ponos”, koji je snimila sa bh. pjevačem Amarom Jašarspahićem Giletom.

Popularna Goca Tržan, eksplozivna i uvijek oštra na jeziku i stihovima, kao šlag na tortu koncertom u subotu, 19. avgusta, označit će završetak festivalske sezone koncerata u My Faceu, a bolji kraj vrelih ljetnih muzičkih večeri, sigurni smo, organizatori nisu mogli osmisliti.